top of page
Revopoint RANGE 3D Scanner+Turntable

Revopoint RANGE 3D Scanner+Turntable

ден74.900,00Price

Добредојдовте во светот на достапно и прецизно 3D скенирање на големи објекти. Моќниот инфрацрвен проектор на RANGE нуди растојание за скенирање до 800 mm, додека одржува импресивна прецизност до 0,1 mm. RANGE скенерот е моќна алатка за скенирање на големи објекти како автомобили, мебел и индустриски делови. Дури и овозможува целосно скенирање на човек за само 2 минути.

 

Спецификација

 

Технологија-Инфрацрвено светло со двојна камера

Извор на светлина-Класа 1 инфрацрвена светлина

Димензии-295 mm x 41,5 mm x 28,2 mm

Прецизност со една слика-До 0,1 мм

Порамнување-Маркер

Режими на поврзување-USB 3.0 и Wi-Fi 5.1

Точка оддалеченост-0,3 мм

Излезен формат-PLY, OBJ и STL

Компатибилен со-Windows 8/10/11 (64-битни), Android, iOS, macOS

Опсег на единечно снимање-360 mm x 650 mm @ 600 mm

Работно растојание-300 мм ~ 800 мм

Скенирање на специјални објекти-Користете спреј за скенирање и правилен режим на скенирање за проѕирни, темни или високо рефлектирачки објекти.

Bluetooth-4.1

Хардверско копче-Започнете/Паузирајте скенирање

Скенирање во боја-Да

Брзина на скенирање-12 fps - 18 fps

Тежина на скенерот-210 гр

bottom of page