Sound Wave

Sound Wave

ден990,00Price

Сакате вашиот збор да остане запамтен или пак омилената песна да ја носите секогаш со вас. Вие испратете ни снимено аудио а ние ке изработиме Saund Wave за вас.

 

990 ден 20х10 cm
500 ден привезок

имаме и други димензии

 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com