top of page
Сукуленти

Сукуленти

ден190,00Price

Изработка на сукуленти со ваш или наш дизајн.

Цената се однесува на сукуленти со димензии од 6 до 9 цм со или без растение.

Може да се изработат во различни комбинации.

 

Ценовник:

 

1 парче растение-190 ден

1 парче само саксија-250 ден

1 сет (саксија со растение)-390 ден

3 парчиња саксии-590 ден

5 парчиња саксии-990 ден

3 сета (саксија со растение)-990 ден

5 сета (саксија со растение)-1490 ден

bottom of page