top of page
Veronoi vazna

Veronoi vazna

ден990,00Price

Веронои вазна 10 на 20цм.

Комбинација на две бои по ваш избор.

Може да се изменат димензиите на вазната по ваш избор.

Product Page: Stores Product Widget
bottom of page