top of page

Одбере ваучер

 • Ваучер 10%

  1.000ден.
  Valid for 3 months
  • 10% попуст на сите производи во важност од 3 месеци
 • Ваучер 15%

  1.500ден.
  Valid for 3 months
  • 15% попуст на сите производи за 3 месеци
 • Ваучер 20%

  2.000ден.
  Valid for 3 months
  • 20% попуст на сите производи и УСЛУГИ за 3 месеци
bottom of page